RSS

Find The Way…

21 Apr

Ada cerita unik dibalik kesukaan saya terhadap lagu ini.. Find the way, Find the song

Beberapa bulan kemarin tiba-tiba otak ini melakukan recalling terhadap satu lagu, liriknya gk tau, yang tau nada nya doang (kaya lagu KUBURAN BAND “lupa-lupa ingat” hha)

Saking penasarannya sama itu lagu, membuat saya bertanya pada Mbah Google.  Berminggu-minggu dicari dgn menggunakan clue yang terbatas, tetep gak ketemu..

Hampir menyerah usaha keras nya gk membuahkan hasil, akhirnya iseng pengen ngelengkapin koleksi lagu EDcoustic. Di-download deh tuh lagu-lagu kenangan pas berkecipung di dunia Nasyid waktu SMA.  Iseng juga download yg  judulnya FIND THE WAY, lagu yang sebenernya gk pernah dimasukin di MP4 dulu ( dulu, kata temen sih lagunya enak, tapi entah kenapa itu gak membuat saya punya niat buat dengerin ^^)

Beres download, langsung didengerin deh tuh lagu-lagu. Beuudeuuhh.. alangkah terkejutnya saya pas main lagu FIND THE WAY, ternyata itu lagu yang saya cari selama ini.  Wah, EDcoustic nge-remake lagu ini ya!!!, pikir saya waktu itu.  Langsung dateng lagi ke Mbag Google buat nyari siapa yg nyanyiin aslinya ( sebelumnya dikirain yg nyanyi tuh C.Bautista atau siapa gitu ).  Terkejut sekali lagi pas tau emang asli EDcoustic yg nyanyiin, yang bikinnya kang Deden pula haha.  Dicari liriknya, SubhanAllah…  ya bro, maneh tepat, lagu ini memang enak!!

FIND THE WAY

by: EDcoustic

You give me hope, to realize
The reason why and what am I living for
After so long follow my feet
Looking for life that You have given me

As I remember those days the darkness time
When I was not caring You were there
Now I care to take this way so clear
And I feel so proud to be a muslim guy

Reff :

And now how so great that I feel
Living up to the light, with You inside my heart
And I could never be the same
Without You involve in
On me to try to find the way

Now I believe in anyway
That You will always here inside my mind
And I believe You’ll always hear
An every beat, the trembling of my heart

Every time I pray I cry for You
And I feel the peacefull of my soul
To obey in every word You say
When the time has come, let me die in Your way

 
2 Komentar

Ditulis oleh pada April 21, 2011 in Uncategorized

 

2 responses to “Find The Way…

  1. Wiley

    April 14, 2013 at 1:58 am

    This will get rid of the built up odours and leave everything clean and smelling fresh.
    If you find that the area immediately around your house is very damp, you can add a gravel and limestone border, which will help with
    drainage. Usually take into account the following prior to cleaning your floors:.

     
  2. www.orderflowers1800.webs.com

    Juni 16, 2013 at 7:17 pm

    From verified evaluation of the anxiolytic efficacy in a very
    mouse design, haloperidol, mecamylamine, and
    even ketanserin happen to be put on to decide the particular ways aniracetam is dependent on to exert its anti-anxiety outcomes.

    Haloperidol 100 % corrected all the anxiolytic benefits, not to mention
    mecamylamine as well as ketanserin nearly totally inverted the consequences.
    This particular ensures that aniracetam’s anxiolytic mechanics is facilitated by way of D2/D3, nACh, plus 5-HT2A receptors.[1]
    Aniracetam has been which can uniquely regulate the AMPA receptor[2] together with was applied because mom or dad complex for you to get a category of drugs termed as a ampakines that happen to be staying looked over as nootropics plus neuroprotective medicine for that cure for Alzheimer’s disease
    and also other neurodegenerative illnesses.1
    Rapidly fats solubility from aniracetam, a half-life is quite
    a bit lesser in contrast to widespread racetam
    analogs which includes piracetam.[citation needed]
    Popular levels are actually 750-3,1,000 milligram each day generally ingested in 2-3 quantities.

    Side Effects [edit]

    Widespread unintended effects include: anxiety, stress, discomfort,
    sleep apnea. Less common side effects involve:
    hassles, somnolence, vertigo, minor epigastric discomfort, queasieness, diarrhea, break outs.
    A lot of these benefits are generally short term, along with typically
    the studies wherever these people were recorded just as bad incidents, failed to need to have cancelling regarding solution.

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s